Ghidul Serviciilor
Aninoasa Tim Prevenire Si Stingere A Incendiilor Timis
inapoi la firma 159 vizite
Poza Stingatoare de incendiu
Foto

Contin o pulbere uscata tip ABC-E , menita sa actioneze cu eficienta asupra inceputurilor de incendii din clasele A,B,C si E(max. 1000V).

Stingatoarele cu pulbere tip P sunt presurizate permanent cu azot , gaz ecologic fara variatii de presiune la schimbari de temperatura.Presiunea de incarcare sau de lucru a stingatorului este de 14-15 bari. Sunt prevazute cu supapa de siguranta , astfel incat sa nu prezinte pericol de explozie (in cazul situarii acestuia langa un focar de incendiu etc.).

Temperatura admisa a stingatoarelor cu pulbere:     -20°C … + 60°C.

Pe stingatoarele tip P este prezent un manometru de control , rolul acestuia fiind de a detecta din timp stingatoarele defecte , pentru a le inainta spre service , sau altfel , pentru a le evita in cazul unui incendiu.

Este strict interzisa actionarea acestor stingatoare in cazul clasei de incendiu “D” (pretabil in industrie , referitor la metalele inflamabile precum magneziu , aluminiu etc.).

Stingatoarele ,incarcatura si toate subansamblele sunt concepute si fabricate in conditiile impuse de normativele in domeniu , cat si sub certificarile calitatii , ale managementului mediului inconjurator si ale sigurantei in exploatare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.