Ghidul Serviciilor
Myriam Farmacie Online-Cluj Napoca
inapoi la firma 141 vizite
Poza Alimente si produse dietetice
Pret: 19,2 RON
Foto

Miere cu tinctura de propolis 225gr Nera

MIEREA CU PROPOLIS este un supliment alimentar deosebit de complex şi bogat în principii active, obţinut pe baza a două produse apicole extrem de valoroase: miere de albine şi propolis. Pentru acţiunile sale imunostimulatoare, remineralizantă, antioxidantă, detoxifiantă, antialergică, antiinflamatoare, antivirală, antibacteriană, analgezică, cicatrizantă, regeneratoare, este recomandat în imunitate scăzută, denutriţie, anorexie, afecţiuni ale căilor respiratorii superioare. Ingrediente: 94% miere de albine, 6% tinctură de propolis. RECOMANDĂRI MAJORE: Intern: - Imunitate scăzută (diferite sindroame infecţioase şi inflamatorii); - Denutriţie; - Anorexie. UTILIZARE: Intern: 3-4 linguriţe/zi pentru copii şi 3-4 linguri/zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni. OBSERVAŢIE: Folosirea îndelungată a extractului de propolis nu duce la disbacterioză, ceea ce are o mare importanţă practică. CONTRAINDICAŢII: Mierea cu propolis trebuie consumată cu prudenţă de către persoanele cu alergii la unul din cei doi compuşi, mierea sau propolisul. Simptomele alergiei includ strănutul, mâncărimile de piele, ochii înlăcrimaţi. Dintre cele mai severe simptome, sunt de remarcat hipotensiunea, voma, diareea. În cazurile cele mai grave, se poate ajunge chiar la instalarea șocului anafilactic. MOD DE PREZENTARE: Recipient de sticlă, de 225 g. Fără aditivi sau conservanţi. 100% natural. MIEREA, produs nobil al albinei, este un aliment uşor de digerat. Ea cuprinde un amestec de fructoză şi glucoză, într-o formă care – fără a mai fi transformată de organism – se asimilează direct, constituind o sursă de energie. Important pentru economia alimentară, pentru echilibrul procesului biologic al corpului omenesc este faptul că mierea are în proporţii echilibrate fermenţi, vitamine, substanţe minerale, acizi şi aminoacizi ca şi hormoni, substanţe bactericide şi arome. În 100 g miere – care furnizează 328 calorii – înseamnă un aport de 17,2% apă, 0,4-0,8% proteine, 81,3% zaharuri, în rest amidon şi alte polizaharide. La acestea se mai adaugă 3,21% vitamine, săruri minerale, oligoelemente, substanţe bactericide etc., cu efecte certe în folosul organismului. Deci mierea are un spectru larg de acţiune, constituind o raţie alimentară echilibrată, în miniatură. Consumată chiar în cantităţi mici, mierea previne şi înlătură anumite carenţe provocate de alimentaţia dezechilibrată, ca şi de suprasolicitarea mediului ambiant. Valenţele terapeutice ale mierii sunt determinate de plantele „vizitate” de albine, respectiv de principiile active ale acestora.

PROPOLISUL este un produs apicol primar cu compoziţie complexă, provenind din culegerea de pe mugurii arborilor şi prelucrarea de către albine a unor substanţe răşinoase, aromate, plastifiante, la care se adaugă secreţii glandulare, ceară etc. Compoziţia chimică medie constă în: uleiuri eterice 5-10%, răşină 50-55%, ceară 30-40%, polen 5-10% (polenul prezent în propolis conferă acestuia un anumit procent din vitaminele care se identifică: E, C, H, P, provitamina A şi toţi reprezentanţii grupei B). S-au mai identificat o sumă de compuşi, minori cantitativ, dar care imprimă propolisului însuşiri importante: flavonoizi, taninuri, fitoncide şi antibiotice vegetale, precum şi microelemente ca: fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, aluminiu, calciu, siliciu, stronţiu, bariu. Niciun proces biologic sau fiziologic nu are loc în organismul uman fără participarea microelementelor esenţiale pe care le conţine şi propolisul. Propolisul reprezintă o substanţă bioactivă deosebit de valoroasă, cu rol biostimulator şi bioregulator, acţionând în special la nivelul nucleilor hipotalamici. Activitatea antimicrobiană, efectul antiviral, acţiunea antioxidantă ale propolisului au fost probate prin lucrări ştiinţifice de specialitate. Prin însuşirile sale antibacteriene, antibiotice şi cicatrizante, precum şi prin acţiunea imunologică şi antiseptică, propolisul se foloseşte ca adjuvant în diferite afecţiuni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.