Ghidul Serviciilor
Guturai - Farmacie Online Homeopata - Iasi
inapoi la firma 136 vizite
Poza Cosmetice, dermatocosmetice
Pret: 12,8 RON
Foto

CP Balsam dupa depilare spray

Balsamul conţine extract de muşeţel cu efecte calmante şi de prevenire a iritaţiilor. Inovaţia acestuia constă în folosirea extractului din Fibraurea Recisa cu efect de reducere a densităţii firelor de păr şi de încetinire a creşterii acestora. Extractul este înglobat în microsfere de nailon care se “agaţă” de firele de păr şi migrează înspre folicul, unde intervin în mitoza keratocitelor şi reduc funcţia de diviziune celulară a acestora. Testul in vivo efectuat de producătorul francez al extractului pe 25 de subiecţi de sex feminin, a arătat că o cremă cu 3% substanţă activă, aplicată de 2 ori pe zi timp de 2 luni, dă urmatoarele rezultate:

Ingrediente: Aqua, Paraffinum liquidum, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Glycerin, Caprylic/Capric trygliceride, Propylene glycol, Isopropyl miristate, Alcohol denat., Tribehenin, Sorbitan laurate, Nylon-12, Palmatine, Chamomilla Recutita extract, Parfum, menthol, Lactic acid, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Methylparaben, BHA.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.