Ghidul Serviciilor
Ema - Alex 2001 Spalatorie Curatatorie Covoare Bucuresti
inapoi la firma 145 vizite
Poza Curatare covoare spatii comerciale
Foto

Prin serviciile oferite de o curatatorie si spalatorie de covoare, covoarele din spatiile comerciale si/sau de birouri vor beneficia de o curatare si spalare profesionala, contribuind astfel intr-un mod semnificativ, la redarea aspectului curat si la prelungirea duratei de viata.

Mochetele si covoarele din spatiile comerciale si de birouri sunt supuse unui trafic pietonal intens, si, prin urmare, depasesc gradul de uzura din proprietatile rezidentiale. In restaurante, de exemplu, covoarele sau mochetele sunt supuse periodic la scurgeri de alimente care implica aparitia unor numeroase pete, cu grade de severitate diferita. Acestea necesita servicii de curatare si spalare mai profunda si mai frecventa, pentru a creea o senzatie placuta de igiena, prospetime si curatenie.

Diagnosticarea si evaluarea daunelor este extrem de importanta. In functie de gradul de uzura al covorului, mochetei sau carpetei, se vor alege utilajele si tehnologiile corespunzatoare pentru tratarea si ingrijirea acestuia. Zonele mai grav afectate vor primi un tratament de specialitate inainte de a se incepe curatarea generala.

Covoarele, textilele din fibre naturale sau sintetice, care beneficiaza de curatare si spalare profesionala in mod regulat, isi vor prelungi cu siguranta durata de viata. Covoarele din restaurante, baruri, cluburi, care sunt in mod frecvent patate de bauturi si  produse alimentare varsate si care sunt supuse traficului intens, cat si deformarilor datorate apasarii mobilierului, daca nu sunt ingrijite corespunzator pot prezenta daune iremediabile: mirosuri neplacute care nu mai pot fi inlaturate, migrarea culorilor, aparitia petelor, rarirea si ruperea covorului etc… Curatarile regulate pot de asemenea reduce semnificativ cantitatea de particule de praf, sporii de mucegai, alergeni si alte particule nocive si periculoase pentru sanatate.

De aceea, pentru a extinde durata de viata a covoarelor din spatiile comerciale sau de birouri,  acestea trebuie ingrijite cu atentie, regulat, la 2 -3 luni, recomandandu-se spalarea si curatarea acestora in unitati specializate. De ce sa cheltuiti milioane de lei  pentru inlocuirea covoarelor care prezinta pagube ireparabile, cand exista variante mult mai avantajoase? Firma Spalatorie-Covoare va ofera cele mai optime solutii de curatare a covoarelor si mochetelor, folosind echipamente si solutii de curatare performante.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.