Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Agende si calendare personalizate
Foto

Agendele si calendarele personalizate reprezinta materiale promotionale ce apartin sfarsitului de an dar nu numai.

Comercializam agende si calendare din diferite colectii, de la producatori interni sau externi, cu diferite calitati si finisaje, pentru a oferi clientilor nostri o plaja larga de produse pe gustul fiecaruia.Dintre colectiile distribuite reamintim Art Collection, Ego, Topaz, Logo 365, Brunnen, Matra, IQ Calendars, Pigna, Herlitz.

Agende personalizatePersonalizam agendele in atelierul propriu prin serigrafie, tampografie, folio auriu, timbru sec, print UV sau personalizare pe prima pagina.Gama de agende este variata si le putem personaliza dupa cum doriti indiferent ca sunt agende datate zilnice sau saptamanale, agende nedate, organizere. In functie de materialul din care este realizata coperta va putem furniza agende de piele, agende cu coperta de balacron sau hartie. Putem realiza agende cu coperta personalizata full color sau cu personalizare pe fiecare pagina.Din punct de vedere al dimensiunilor colectiile contin agende format A4, A5, agende de buzunar, agende de telefon, plannere de birou. Din punct de vedere al finisajelor agendele personalizate pot avea colturi perforate, semn de carte sau colturi metalice.Pentru iubitorii de produse speciale avem agende cu coperta din piele naturala sau sintetica, din lemn sau bambus.

Calendare personalizateCalendarele le personalizam prin serigrafie pe capac sau realizam calendare tiparite integral.Calendarele personalizate pot fi calendare de perete, calendare de birou sau calendare de buzunar. In functie de informatia prezentata calendarele sunt calendare triptice, calendare cu imagini cu 6+1 file sau 12+1 file, calendare de buzunar. La cerere realizam calendare cu imaginile dumneavoastra si personalizate 100%.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.