Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Cadouri personalizate
Foto

Cadourile personalizate reprezinta un mijloc eficient de promovare a brandului si produselor dumneavoastra.

Un cadou promotional poate fi folosit pana la 6 luni asigurand in acest fel o expunere de lunga durata la un pret scazut.

Materialele promotionale se pot personaliza prin serigrafie, tampografie, folio, timbru sec, transfer termic, gravura, print UV, broderie, tipar digital sau offset. Cele mai cunoscute cadouri personalizate sunt agendele si calendarele, pixurile, brichetele, scrumierele, insignele, canile, ceasurile, magnetii de frigider, tricourile, inscriptionarile de dvd sau cd.

Distribuim cadouri personalizate din cele mai cunoscute cataloage Impression, Fruiy of The Loom, Adler, Cool Collection, Easy, The Catalog, Duo sau producem noi unele dintre ele cum ar fi ceasuri de perete cu forme speciale, magneti de frigider, calendare de birou sau de buzunar, bloc notes-uri, semne de carte.

Dispunem de o capacitate de imprimare de 5000 de produse pe zi si de aceea personalizam atat pentru campanii electorale cat si cadouri corporate in tiraje scazute sau unicate.

Pentru sfarsitul de an pregatim agende si calendare personalizate, felicitari, pungi de hartie sau textile, hartie de ambalaj sau plicuri.

Un loc aparte in gama cadourilor promotionale il reprezinta canile personalizate. Realizam imprimari in 1- 2 culori sau policromie pe cani albe ceramice, cani din sticla sablata sau cani termosensibile. Puteti vedea un filumulet cu o cana termosensibila care isi schimba culorile aici

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.