Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Casete luminoase
Foto
Foto

Casetele luminoase - reprezinta o varianta ieftina a reclamelor luminoase si asigura vizibilitatea si pe timpul noptii.

Producem la Brasov casete luminoase de diferite forme si dimensiuni.

In momentul alegerii unei solutii constructive pentru o caseta luminoasa trebuie tinut cont de durabilitatea materialelor folosite, de modul de iluminare, de consumul sistemului electric ales, de locurile pe unde iese lumina (prin fata, laterale, spate sau combinatie de acestea) si nu in ultimul rand de design.

ALEGE un model de caseta luminoasa si SOLICITA o OFERTA de pret! Vei primi raspunsul in maximum 24 de ore!

Va prezentam in continuare cateva modele de firme luminoase de baza pe care le producem, modele ce pot fi modificate, imbunatatite sau regandite conform cerintelor dumneavoastra.

Casete Luminoase cu Rama din PVC

Caseta luminoasa poate avea in acest caz una sau 2 fete din policarbonat celular alb. Dimensiunea maxima a unei laturi este de 4m iar in cazul casetelor de mari dimensiuni acestui model i se confectioneaza o structura metalica interioara pentru durabilitate. Rama din pvc este de culoare alba si se imbina cu coltare iar la cerere rama se poate imbraca in autocolant. Iluminarea casetei se face din interior cu tuburi de neon standard. Inscriptionarea se face cu autocolant decupat sau printat in functie de grafica. Termenul de livrare pentru acest model este de 2-3 zile lucratoare. Preturi pentru casete luminoase cu rama pvc incepand de la 110 euro + tva / m.p!

Casete Luminoase cu Rama din Aluminiu

Caseta luminoasa poate avea in acest caz una sau 2 fete din stiplex. Dimensiunea maxima a unei laturi este de 6m iar in cazul casetelor de mari dimensiuni acestui model i se confectioneaza o structura metalica interioara pentru durabilitate. Rama din aluminiu este de culoare natur (gri-argintiu) si se poate imbraca in autocolant sau vopsi in camp electrostatic. Iluminarea casetei se face din interior cu tuburi de neon standard. Inscriptionarea se poate face cu autocolant decupat sau printat in functie de grafica, sau se pot adauga litere decupate din plexiglas. La cerere iluminarea se poate face si cu leduri si jocuri de lumini. Termenul de livrare pentru acest model este de 2-3 zile lucratoare. La cerere caseta poate avea un suport metalic sau din fier forjat. Pentru fast-fooduri si restaurante sau acolo unde se doreste schimbarea rapida a graficii, se pot confectiona casete luminoase cu rama click.  Preturi pentru casete luminoase cu rama de aluminiu incepand de la 110 euro + tva / m.p. !

Casete Luminoase cu Fete din Bond

Caseta luminoasa poate avea in acest caz una sau 2 fete din material compozit tip bond. Bondul este un material compozit format din 2 fete de aluminiu si miez din polietilena (este comercializat sub diferite brand -uri Alucobond, Dibond, etc). Bondul se routereaza si prin decupaj ies literele decupate din plexiglas. Culorile disponibile pentru bond: rosu, albastru, negru, gri, argintiu, alb. Reclama luminoasa are o structura metalica interioara pentru rezistenta. Iluminarea casetei se face din interior cu tuburi de neon standard sau leduri. Termenul de livrare pentru acest model este de 5-6 zile lucratoare. Pe langa eleganta, avantajul acestui tip de caseta luminoasa este ca lumina este concentrata doar prin grafica asigurand o vizibilitate de la distanta mare.

Casete Luminoase cu Fata din Backlit Printat

Caseta luminoasa are in acest caz o fata din backlit printat. Reclama luminoasa are o structura metalica interioara pentru rezistenta. Iluminarea casetei se face din interior cu tuburi de neon standard. In functie de design se poate face ca pe timpul noptii sa se aprinda doar o parte din grafica. Termenul de livrare pentru acest model este de 5-6 zile lucratoare. Avantajele acestui tip de firma luminoasa este ca se poate realiza orice grafica, ca grafica se poate continua si pe laturi si ca se pot confectiona dimensiuni mari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.