Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Confectii metalice
Foto

Panotajul exterior reprezinta unul dintre principalii vectori ai publicitatii in general. Expunerea mesajelor outdoor inseamna prezenta prelungita si prezenta locala premium. Impreuna cu celelalte mijloace de publicitate outdoor-ul ofera rezultate satisfacatoare la preturi scazute.

Realizam confectii metalice din fier, aluminiu, alama sau bond. Realizam prelucrari prin sudura, nituire, decupare cu ghilotina, circular, router cnc sau router gravator. Dispunem de o suprafata considerabila alocata confectiilor metalice cu cabina separata de vopsire.

Producem panouri metalice simple la sol, totemuri, indicatoare directionale, semne de circulatie cu folie reflectorizanta agrementata tehnic, suporti de casete luminoase din fier forjat, litere de alama, litere din aluminiu, rame click, people stoppere, mobilier din aluminiu, vitrine de prezentare, corturi expozitionale, marchize si copertine, panouri cu structura metalica si poliplan intins pe cadru.

Un loc aparte il au copertinele ce reprezinta o imbinare a utilului cu frumosul, respectiv asigura umbrire si protectie impreuna cu un design placut, atragator. Copertinele pot fi amplasate la intrarea spatiilor comerciale, la ferestre, balcoane sau terase. Pe structura metalica se tensioneaza material pvc impermeabil disponibil intr-o gama larga de culori.

Alternativ Media realizeaza impreuna cu dumneavoastra simularea grafica, intocmirea documentatiei tehnice in vederea autorizarii. Oferim transport, montaj si servisare in toata tara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.