Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Firme luminoase
Foto

Firmele luminoase reprezinta o categorie speciala a publicitatii. Principala caracteristica a acestora este afisarea si pe timpul noptii a mesajului publicitar.

Datorita diversitatii materialelor publicitare din ziua de azi putem realiza la Brasov diferite proiecte spectaculoase imbinand aceste materiale cu modalitati de iluminare inedite.

Firmele luminoase pot fi sub forma casetelor luminoase, literelor volumetrice sau firme luminoase atipice. Acestora din urma le-am dedicat aceasta pagina din dorinta de a prezenta proiecte noi, solutii inedite iesite din tiparele clasice.

Din dorinta de a realiza lucrari inedite propunem clientilor nostri materiale publicitare noi, speciale cum ar fi plexiglas-ul oglinda, policarbonatul celular colorat tip fagure, materiale satinate, opace, lustruite, periate impreuna cu solutii de iluminat  recente cum ar fi reflectoarele si sursele de iluminat solare, module led rgb, controllere, amplificatoare rgb, dimmere, controllere dedicate realizate la comanda ce au ca efect orice joc de lumini.

Nu este nevoie decat de imaginatie si inovatie pentru a realiza firme luminoase atipice in care sa nu se mai tina cont de forme, culori, sursa si culoarea luminii, dar sa nu se piarda din vedere limitarile tot mai reduse din punct de vedere tehnic.

Dupa realizarea proiectului se trece la faza de productie si montaj. Toata aceste optiuni din punct de vedere al materialelor, surselor de iluminat, procedeelor tehnice duc la imposibilitatea de a furniza un pret pe metru patrat sau un pret de referinta. Proiectele unice au preturi unice! Va asteptam sa realizam impreuna cele mai interesante proiecte pentru firme luminoase.

Asiguram transport, montaj si garantie oriunde in tara!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.