Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Inscriptionari auto
Foto

Inscriptionarea mijloacelor de transport asigura o si mai mare expunere a brandului si realizeaza publicitate mobila cu costuri reduse. Principalul atu al acestui fel de reclama este mobilitatea, informatia circulant in trafic o data cu mobilul publicitar.

Alte avantaje ale inscriptionarilor auto il reprezinta pretul scazut si rapiditatea cu care se pot realiza.

In functie de design si de tipul de autovehicol alegem impreuna folia autoadeziva indicata proiectului dumneavoastra. Realizam colantari auto totale sau partiale cu folii de la toti producatorii Oracal, 3M, Avery, Metamark.

Decorarea autovehicolelor se poate face cu folie autocolanta (lucioasa sau mata, reflectorizanta, fluorescenta) monomerica, polimerica sau cast; sau folie autocolanta tiparita in policromie si laminata pentru a fi protejata impotriva umezelii si a razelor UV.

Inscriptionam autoturisme, motociclete, dube, taxiuri, microbuze, autobuze, camioane, avioane sau elicoptere!

Pentru realizarea colantarilor auto este necesara parcurgerea unor etape ce includ masurarea suprafetelor, realizarea graficii, alegerea autocolantului, montarea propriu-zisa.

In functie de tipul de autocolant ales asiguram o garantie intre 2 si 7 ani.

Nu ezitati sa ne contactati pentru proiectul dumneavoastra!

De asemenea asiguram si servicii de decolantare auto. Folosim solutii si scule speciale pentru indepartarea adezivilor. Incercati serviciile noastre si masina dumneavoastra va arata ca noua!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.