Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Inscriptionari vitrine
Foto

Asiguram inscriptionarea vitrinelor si suprafetelor vitrate aferente spatiiilor comerciale, birourilor, salilor de conferinte, saloanelor de infrumusetare.

In functie de destinatia spatiilor inscriptionarea poate indeplini diferite functii cum ar fi informare, infrumusetare, mascare, delimitare.

Exista mai multe materiale si solutii pentru inscriptionarea geamurilor.

Autocolantul CutteratEste folosit atunci cand se doreste inscriptionarea cu texte sau grafici cu culori liniare. Autocolantul se poate aplica pe interior sau pe exterior, se poate suprapune sau combina cu celelalte tipuri de folii adezive. In paletarul de culori exista si culori speciale pe care autocolantul printat nu le poate afisa cum ar fi auriu, argintiu, gri metalizat, cupru metalizat. Autocolantul cutterat fiind colorat in masa asigura o durabilitate superioara autocolantului printat, chiar daca acesta din urma este laminat.

Autocolantul PrintatEste folosit cand designul presupune fotografii, degradeuri sau grafici complicate. Se poate aplica atat pe interior pentru aplicatiile indoor cat si pe exterior, laminat, pentru aplicatiile indoor. Laminarea autocolantelor poate fi lucioasa sau mata.

Autocolantul SablatFoliile adezive care imita sticla sablata au un numar restrans de culori incepand de la alb, argintiu, auriu si continuand cu roz, albastru si verde. Pentru aplicarea acestui tip de autocolant folosim solutii si scule speciale, asigurand o calitate ridicata, fara „bule”, chiar pe suprafete mari.

Autocolatul tip WindowgraphicsAcest tip de autocolant asigura un efect „one way vision” respectiv grafica printata se vede din exterior in timp ce din interior se vede afara cu usurinta. Autocolantul windowgraphic are microperforatii precum etamina si asigura patrunderea razelor solare prin suprafetele inscriptionate.

Folie pentru protectie solaraExista diferite folii pentru protectia solara, cu grosimi diferite si asigura grade diferite de transmisie, refractare si absorbtie a energiei solare, luminii si razelor ultraviolete. Paleta coloristica este limitata la argintiu inchis, argintiu deschis si bronz iar aplicarea acestor folii se poate face atat pe interior cat si pe exterior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.