Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Litere volumetrice
Foto

Literele volumetrice reprezinta o varianta eleganta a reclamelor publicitare si se preteaza atat pentru interior cat si pentru exterior.

SOLICITA o OFERTA DE PRET pentru litere volumetrice si vei primi raspunsul in maximum 24 de ore!

 Cea mai ieftina varianta: Litere Volumetrice din Polistiren

Volumetria o realizam din polistiren extrudat de 2,3 si 5 cm grosime. La cerere realizam prin lipire si alte grosimi. Literele din polistiren se pot vopsi in diferite culori, inclusiv culori metalizate auriu si argintiu. Literele se pot ilumina din exterior cu reflectoare sau se pot aplica leduri pe spatele lor cu efect de halou. In general volumetria din polistiren este recomandata pentru interior. La exterior din cauza grindinei si a intemperiilor rezistenta acestora este scazuta dar se pot proteja facandu-le fata din pvc sau stiplex.

Litere Volumetrice Iluminate din Interior

Literele volumetrice se pot realiza din diferite materiale cum ar fi plexiglas, pvc, bond, aluminiu, alama sau combinatii ale acestora. In functie de lucrare, lumina poate iesi prin fata literelor, prin lateral sau prin spate, sau se pot combina aceste variante. Iluminarea literelor se face din interior cu tuburi de neon termoformate sau leduri.

Litere Volumetrice din Tub de neon termoformat

Literele cu neon la vedere se realizeaza doar pe comanda din tuburi de neon formate la cald. Tuburile de neon se pot aseza in interiorul literelor volumetrice sau pe placi suport.

Productia o realizam la Brasov dar la cerere asiguram transport, montaj si garantie oriunde in tara!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.