Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Textile personalizate
Foto

Realizam textile personalizate prin diferite procedee cum ar fi transferul termic, sublimare, serigrafie sau broderie.

Obiectele textile vi le putem furniza noi sau ni le puteti aduce dumneavoastra. In principal inscriptionam textile din bumbac si poliester insa toate materialele trebuie testate in prealabil intru-cat in zilele noastre firele si fibrele suporta tot felul de tratamente iar uneori acestea deterioreaza calitatile de baza ale textilelor.

Realizam imprimarea de textile atat cu culori liniare cat si cu fotografii in policromie. In functie de grafica si de material alegem impreuna metoda de imprimarea cea mai indicata. Desi aparent toate textilele sunt asemanatoare nu exista o regula generala de folosire a unei metode de imprimare. Imprimarea textilelor se face direct sau prin intermediul unor folii suport de transfer.

Printre cele mai cunoscute si cerute textile reamintim ca realizam tricouri personalizate, sepci, palarii de soare, camasi, cravate, veste reflectorizante, rucsaci, umbrele, sacose textile, fulare, bandane, echipamente sportive, sorturi de bucatarie, echipamente de protectie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.