Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Tipar digital si offset
Foto

In functie de lucrarile dumneavoastra realizam diferite tiparituri publicitare utilizand tiparul digital, tiparul offset sau flexografia.

Prima etapa pentru realizarea unui print de calitate este calitatea designului grafic. In functie de tirajul in care se realizeaza lucrarea grafica, alegem una din cele 3 tehnologii.

Tiparul Offset

Tiparul offset presupune realizarea unor filme pentru fiecare culoare precum si pentru culorile speciale (auriu sau argintiu) sau pentru suprafetele lacuite lucios sau mat. Cernelurile sunt suprapuse succesiv si formeaza in final imaginea. Tiparul offset are astfel nevoie de mai mult timp pentru realizarea lucrarii si pentru uscare.

Tiparul digital

Tiparul digital este recomandat pentru tiraje mici sau unicate avand avantajul ca se poate printa direct din calculator fara realizarea placilor de culoare. Printre alte avantaje ale tiparului digital amintim costurile scazute la tirajele mici si continut diferit pe printuri consecutive.

Flexografia

Flexografia se foloseste la tiraje foarte mari si este folosita in special la imprimarea ambalajelor cum ar fi saci, pungi, sacose, imprimate scolare, formulare, registre, tipizate sau plicuri.

Dupa realizarea tipariturilor acestea pot suporta diferite finisari: taiere, gaurire, stantare, capsare, rotunjire colturi, laminare, plastifiere sau spiralare.

Tiparim asadar pliante, flyere, afise publicitare, postere, cataloage, mape de prezentare, carti de vizita, felicitari, invitatii, bilete, cupoane, vouchere, etichete autocolante.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.