Ghidul Serviciilor
Irisfarm Medical - Roman
inapoi la firma 208 vizite
Poza Medicatie preventiva
Pret: 82 RON
Foto

Oferta Silivit F, 30 capsule 2+1 gratis

Pachet promotional Silivit F, 30 capsule  2+1 gratis ( 90 capsule)

 

Proprietati:

 

Produsul SilivitF va ofera beneficiile unui principiu activ -Silimarina (Milk Thistle ) - utilizat in cazul afectiunilor hepatice.

Milk Thistle contine silibina, silidianina si silicristina, insa silibina prezinta cea mai mare concentratie.

Silimarina ( Milk Thistle ) manifesta o puternica actiune hepatoprotectoare, antifibrozanta si antioxidanta. Actiunea hepatoprotectoare se manifesta prin refacerea structurii membranei celulei hepatice, impiedicand patrunderea substantelor toxice in celula. SilivitF este benefic in cazul hepatitelor acute si cronice, cirozelor si steatozelor hepatice. De asemeni, inlatura efectele adverse ale unor substante medicamentoase cu risc hepatic precum medicatia psihotropa si hormonala. SilivitF ajuta la refacerea organismului dupa diverse intoxicatii inclusiv dupa consumul excesiv de alcool.

Compozitie :

Silimarina ( Milk Thistle ) 100mg

Excipienti: Celuloza, Magnesiu Stearate, Celuloza Microcristalina Produsul SilivitF capsule se prezinta sub forma de cutii cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule. In cadrul acestei promotii veti primi un pachet de 3 cutii la pret de 2.

Contraindicatii:

Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata! A nu se lasa la indemana copiilor! Mentiuni:

Acest supliment nutritiv nu inlocuieste un regim alimentar variat. A se pastra la loc racoros, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de 20-25°C, in ambalaj original.

Mod de Administrare: Se recomanda a se administra 1 capsula / zi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.