Ghidul Serviciilor
Irisfarm Medical - Roman
inapoi la firma 208 vizite
Poza Produse BIO
Pret: 71 RON
Foto

Sampon Pentru Păr Negru C.N.BIO 500 ML

Vrei să te mândreşti cu părul tău negru! Ajută-l să prindă viață cu acest şampon blând, non-iritant, special conceput pentru părul negru natural sau colorat, realizat din substanţe active 100% BIO si îmbogățit cu extract de iederă. Regenerează şi revitalizează culoarea naturală sau vopsită a părului, dându-i un surplus de strălucire şi îngrijire. Face părul curat, proaspăt şi plin de volum.

Produsele din gama Cosmo Naturel sunt natural ultra-delicate, concentrate și eficiente, fiind recomandate pentru utilizarea familială zilnică. Sunt conforme cu noul caiet de sarcini pe 2010 de cosmetică bio-ecologică Nature et Progrès, având Certificare Visagro (Certipaq F75015). Nu sunt testate pe animale și au fost formulate, fără agent tensioactiv sulfatat și fără lauril sulfat de sodiu.

Instrucțiuni de utilizare: Agită flaconul inainte de fiecare utilizare. Varsă șamponul pe părul ud, masează blând, lasă să acționeze cateva minute și clătește cu atenție cu apă limpede din abundenţă. Cosmo Naturel servind sănătate și frumusețe prin natură!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.