Ghidul Serviciilor
Irisfarm Medical - Roman
inapoi la firma 208 vizite
Poza Produse pentru slabit
Pret: 61 RON
Foto

Fares Daphne Anti Dulce 90 comprimate

Suprima gustul dulce

Indicatii:

Comprimate realizate din extracte naturale.

Pentru cura de slabire.

Rolul principal al acestor pastile este acela de a suprima pofta de mancare si de dulciuri, prevenind astfel acumularea excesiva de calorii.

Contraindicatii:

Administrarea de comprimate Daphne nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Compozitie:

Comprimatele Daphne contin: frunze de Gymnema sylvestre 70 mg, extract de Hoodia gordonii 30 mg, ulei esential de portocale (Aurantii aetheroleum) 8 mg, ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum) 7 mg, ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 1 mg, ulei esential de menta (Menthae aetheroleum) 1 mg, fructoza, celuloza microcristalina, talc, aerosil, stearat de magneziu. Toate aceste  ingrediente au un beneficiu important asupra organismului, si anume suprima pofta de dulce, contribuind astfel la reducerea numarului de calorii consumate.

De asemenea, administrarea comprimatelor reduce, in general, pofta de mancare.

Gymnema sylvestre este o planta reglatoare a metabolismului glucidelor.

Are in compozitie o polipeptida (gurmarin) cu structura chimica asemanatoare cu a glucozei si astfel se leaga de receptorii gustativi pentru dulce de la nivelul limbii pe care il blocheaza.

Rezultatul este disparitia senzatiei gustative de dulce. Prin acelasi mecanism impiedica absorbtia intestinala, in proportie de aproximativ 50%, a glucidelor ingerate.

Hoodia gordonii actioneaza la nivelul centrului satietatii din hipotalamus, eliberand un compus chimic similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic decat aceasta, care inhiba senzatia de foame.

Celelalte ingrediente din compozitia comprimatelor Daphne sporesc beneficiile principalelor extracte din plante si sustin procesul de slabire, intr-un mod eficient si sanatos.

Mod de utilizare:

Se ia cate un comprimat inaintea fiecarei mese.

Durata unei cure este de 2-3 luni.

Prezentare:

90 comprimate.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.