Ghidul Serviciilor
Irisfarm Medical - Roman
inapoi la firma 208 vizite
Poza Produse pentru slabit
Pret: 189 RON
Foto

Alcachofa de Laon detoxifiant+ Alcachofa De La on Tea Gratis

ndicatii:

Modalitate simpla şi inovatoare de detoxifiere care va ajuta sa slabiti sanatos într-un timp scurt şi fără efecte nocive asupra organismului.

Se vinde pe 3 continente. 100% natural, rapid şi în acelasi timp puternic, nu dăuneaza organismului, nefiind o modalitate dureroasă de a slăbi.

Formula excelenta ce ajută la detoxificarea organismului, arderea grăsimilor si eliminarea lichidelor in doar câteva zile, fără dureri de cap, dispoziţie proastă sau căderi de vitamine şi minerale.

 

Utilizare:

1 flacon/zi

 

Compozitie:

Extras de anghinare, tartrat de L-carnitina, extract din frunze de fenicul, otet de cidru de mere, L-lizina, acid ascorbic, vitamina B1, B2, B6, B12, apa.

Zero calorii.

 

Contraindicatii:

Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care au/prezinta un fond alergic accentuat, boli vasculare periferice, hipertensiune arteriala, boli hepatice, diabet zaharat, boli de rinichi sau hemocromatoza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul inainte de utilizare.

 

Posibile reactii adverse: balonari, iritatii, reactii alergice, diaree, dureri de stomac.

 

Atentie: doar produsul din imagine este Alcachofa de Laon autentic, asa cum este prezentat pe TV.

Pe piata au fost introduse si copii ieftine ale acestui produs. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care acestea se consuma.

 

Mod de ambalare:

Cutie cu 14 flacoane a 30 ml

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.