Ghidul Serviciilor
Livsim Policom Studii Geotehnice Si Hidrogeologice Prahova
inapoi la firma 81 vizite
Poza Studii geotehnice
Foto

Studiile geotehnice de detaliu se elaboreaza pentru faza de detalii de executie, in situatiile in care pentru proiectarea detaliilor de executie sunt necesare elemente suplimentare fata de cele furnizate de studiul geotehnic elaborat pentru faza de proiect tehnic si care a facut parte si din PAC.

Studiul geotehnic de detaliu aduce în plus o serie de noi informaţii importante, regăsite în lista de mai jos. De notat însă că în timpul proiectării pot apărea modificări de destinaţii ale încăperilor (montări de utilaje grele, de utilaje care provoacă trepidaţii, etc) sau alte recompartimentări fapt pentru care sunt necesare lucrări suplimentare (foraje geotehnice + lucrări geofizice) . Iată astfel şi noile informaţii care pot fi aduse în plus de către studiile geotehnice de detaliu:

În final, dorim totuşi să precizăm, că din dorinţa de efectua studii geotehnice cât mai bune, noi oferim majoritatea informaţiilor din lista de mai sus încă din studiul geotehnic realizat pentru faza de proiect tehnic. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.