Ghidul Serviciilor
Autoserv Lujerului
inapoi la firma 149 vizite
Poza Mecanica usoara, remedieri electrice
Foto

În cadrul activităţii de service rapid, am ales să onorăm oricare cerere de reparaţie mecanică sau electrică, care ţin de mecanică uşoară şi intervenţii rapide.

Pentru cei care manifesta o grija speciala fata de autoturismul propriu, AUTOSERV LUJERULUI, ofera servicii si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor de mecania si electrica auto. O echipa profesionista, avand un atelier modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica si electrica auto, revizii auto, schimb ulei, service roti. Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.

Deocamdată, nu executăm lucrări de tinichigerie/vopsitorie, ITP sau remediere ale sistemelor electronice.

Echipamentele cu care am dotat atelierul de service rapid / mecanică uşoară, sunt performante şi îndeplinesc pe deplin normele legislaţiei în domeniu. Mărcile acestora sunt Hofmann, Mega, Beta Tools, Texa, Autocom, Gutmann Hella, Bosh, Fiac etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.