Ghidul Serviciilor
Magnet Center
inapoi la firma 165 vizite
Poza Produse Incalzire - Racire
Pret: 162,3 RON
Foto

Covoras incalzire electrica

Covoras incalzire electrica 130 W - 0,8 mp ECOFLOOR

ECOFLOOR este un sistem electric de încălzire în pardoseală, ce garantează distribuţia ideală a căldurii în camere prin reducerea curenţilor de aer nedoriţi, reducând de asemenea nivelul prafului. Acest sistem de încălzire oferă: confort ridicat, utilizare economică şi sigură, durată de viaţă de peste 80 de ani, economie de spaţiu instalare rapidă, lipsa caloriferelor, ţevilor şi a centralei termice. Principalul avantaj al acestui sistem de încălzire îl reprezintă controlul separat de temperatura pentru fiecare cameră în parte.

Tensiune alimentare  230 V Putere 130 W Lungime 1,6 m  Latime 0,5 m Aria 0,8 mp Cablu bifilar 3,5 mm Bucla 7,4 cm Cablu rece: 1 x 3 m

     

• La fel ca şi alte sisteme de încălzire, un design adecvat se bazează pe pierderea de căldură a clădirii. Reglementările sanitare limitează temperatura pardoselei la 27 ºC (în încăperi ocupate pe perioade îndelungate), fapt ce limitează puterea instalată a sistemului de încălzire. Dacă căldura generată de pardoseală nu poate compensa pierderile de căldura ale încăperii/clădirii, o sursă adiţională de încălzire este necesară (ex. convector). Aceasta este principala problemă a clădirilor vechi, cu insuficientă izolaţie termică.

• Pentru majoritatea clădirilor bine izolate, puterea de 100 W/m² este suficientă pentru camerele de zi, însă la băi, unde se cere o temperatură mai ridicată a pardoselei (30-33 ºC), se va opta pentru o putere de până la 160 W/m². Cu toate acestea, puterea instalată depinde de structura pardoselei, modul de operare şi cerinţele utilizatorilor, putând varia între 60-200 W/m².

• În cazul renovărilor, când elementul încălzitor va fi instalat peste pardoseala existentă care nu este izolată termic, recomandăm instalarea unor plăci izolatoare subţiri adezive, tip IZODEL, special destinate pentru aceste aplicaţii. Acestea se lipesc de pardoseala existentă, peste care se lipeşte covorasul şi apoi plăcile ceramice, folosind un adeziv ceramic flexibil, cum se vede mai jos. Aceste plăci izolatoare termice cu grosime între 5-10 mm vor creşte rezistenţa termică, viteza de răspuns şi randamentul sistemului, reducând pierderile de căldură în sol. • În cazul încălzirii directe, elementul încălzitor este plasat în stratul superior al pardoselei (ex: în adezivul gresiei, şapa autonivelantă), imediat sub placa ceramică sau pardoseala de lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.