Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Casa Sperantei
inapoi la firma 418 vizite
Poza Camin Casa Sperantei
Foto

Caminul de batrani Pitesti “CASA SPERANTEI” se afla situat in apropierea targului saptamanal , intr-o locatie moderna, noua . Curtea caminului este spatioasa, cu gazon, trandafiri si umbrele, ideala pentru petrecerea timpului in aer liber.Accesul este facil atat pentru persoane din Pitesti dar si din Bucuresti ,precum si din judetele limitrofe Argesului. Caminul de batrani este dotat cu camere de 2, 3, 4 paturi, fiecare camera avand grup sanitar propriu. Personalul caminului de batrani este format din asistente medicale si infirmiere care desfasoara activitati coordonate de managerul caminului dr Stancu Anisoara, cu experienta in ingrijirea varstnicilor. Va asiguram ca serviciile oferite sunt in mod real de calitate si ca ingrijim pe parintii si bunicii dumneavoastra ca si cum ar fi parintii si bunicii nostri.

Caminul detine o sala de kinetoterapie dotata cu aparatura corespunzatoare unde persoanele cu afectiuni neurologice, motorii, pot face recuperare sub supravegherea kinetoterapeutului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.