Ghidul Serviciilor
Gama Glass - Constructie Si Produse Prevenire Si Stingere Incendii, Brasov
inapoi la firma 181 vizite
Poza Produse comercializate
Foto

Stingatoare transportabile cu spuma mecanica presurizate permanent

Acest tip de stingator se utilizeaza pentru stingerea inceputurilor de incendiu de tip A si B, atat in spatii inchise cat si in spatii deschise. Chiar si o persoana neexperimentata poate manevra acest stingator. Cu un jet de spuma puternic si performant, acest stingator poate fi folosit cu eficienta in zone cu arii intinse si potential mare de risc la incendiu.

Recipientul: poate fi realizat din tabla de otel sudata sau din aliaj de aluminiuRobinetul:este prevazut atat cu maner de sustinere cat si cu brat declansator si manometru; este realizat din alamaAgent de stingere: solutie spumanta fluoroproteinica, foarte eficienta in stingerea focarelor de tip A si B; acesta spuma nu contine substante periculoaseGazul propulsor: azot (N2), gaz ecologic a carui presiune nu variaza in functie de variatiile temperaturii.

Caracteristici generale

Presiune de lucru: 14 barPresiune de proba: 25 barControl presiune: vizual pe manometruTemperatura admisa: intre 0°C si + 55°C

Functionalitatea stingatorului este confirmata de prezenta acului indicator al manometrului in zona de culoare verde. Verificarea se face cel putin o data la 30 zile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.