Ghidul Serviciilor
Cabinet De Dermatologie Qualimed Brasov
inapoi la firma 152 vizite
Poza Microdermabraziune
Foto

Microdermabraziunea este o metoda de curatare a fetei, noninvaziva, prin care se obtine o improspatare si rejuvenare a tegumentului fetei si gatului. Fata de peelingul chimic este o procedura mai blanda, prin care se indeparteaza stratul superficial al pielii, alaturi de impuritati si resturi celulare.

Pentru dermabraziune se utilizeaza un dispozitiv ce prezinta o bagheta cu un varf de diamant, care se aplica pe zonele pe care dorim sa le tratam. Aparatul « slefuieste » usor zona si absoarbe imperitatile produse prin slefuire. Capetele de diamant se schimba dupa fiecare pacienta si se sterilizeaza.

 

Rezultatele acestei manopere sunt , in plus, si de stimulare a circulatiei sangvine locale, de stimulare a sintezei de colagen si elastina, ceea ce duce la un aspect mai tanar, mai catifelat si mai luminos al tenului. Este o procedura foarte placuta si relaxanta. Nu necesita anestezie.

Inainte de tratament, tenul se demachiaza . Sedinta dureaza intre 15 si 30 minute, in functie de aspectul tenului. La sfarsitul sedintei, tenul se curata din nou si se aplica o crema hidratanta. Machiajul se poate aplica de a doua zi.

Dupa sedinta de dermabraziune, tenul poate fi usor mai rozaliu, dar acest aspect dispare in cateva ore. Practic, este o procedura care nu impune izolarea pacientei in casa.

Indicatiile acestei terapii : piele cu cicatrici usoare dupa acnee, riduri fine de acnee, puncte negre, pori dilatati, ten seboreic, pete solare, melasma, vergeturi. Este contraindicata sedinta de dermabraziune pe leziuni infectate ale fetei (acnee pustuloasa, infectii herpetice, foliculite).

Sedintele se pot face initial la 7-10 zile, 4 sedintae, apoi aceste se pot spatia la 1 luna, pentru intretinere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.