Ghidul Serviciilor
Pro Arena
inapoi la firma 89 vizite
Poza Pro Arena - Teren de fotbal
Foto

Suntem pasionati de fotbal, ne place sa urmarim un meci de calitate, dar mai ales sa putem juca unul. Am realizat un teren de fotbal in Brasov ca pentru noi dar de care dorim sa se bucure orice iubitor de fotbal din oras. Si are toate motivele sa o faca pentru ca v-am pregatit un gazon sintetic impecabil de ultima generatie, pe care alergatul este o adevarata placere. Gazonul artificial este special realizat pentru practicarea fotbalului. Calitatea superioara a acestuia este confirmata atat de cei care-l utilizeaza cat si de institute specializate. Gazonul este certificat de FIFA. La Pro Arena ai parte de toate conditiile necesare practicarii sportului rege.

Avantaje teren fotbal Brasov

Si nu o sa va placa numai suprafata de joc (avand o dimensiune de 22 x 42 m), ci si faptul ca terenul este iluminat de o nocturna generoasa, astfel incat va asteptam sa faceti sport pana noaptea tarziu. Va punem la dispozitie atat mingi de joc cat si veste de departajare pentru ambele echipe. Speram ca v-am trezit curiozitatea, va invitam deci sa veniti sa va convingeti singuri cat mai curand si cat mai des de calitatea Pro Arena – teren fotbal Brasov. Va rugam sa ne contactati pentru verificarea disponibilitatii terenului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.