Automat glazura ciocolata CHOCOKIT
Mașinile de temperat ciocolată Choco Temper 24 kg poate fi livrata cu o masa vibranta cu viteza reglabila respectiv intr-un kit de glazurare (acoperire cu ciocolata ) , potrivit pentru produse de patiserie și praline, împărțit în 3 secțiuni. În prima zonă, zona de încărcare, utilizatorul poate introduce produsul cu precizie, deoarece este foarte ușor. În zona centrală, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată și procesul este realizat cu precizie datorită vibrației mesei din plasă de sârmă care asigura o glazura uniformă și suflanta de aer, reglabil în înălțime atât viteza fluxului. Choco Temper permite reglarea temperaturii fluxului de aer, în scopul de a dizolva orice ciocolată prezenta pe banda înainte de a începe operațiunile de acoperire . Cea de a treia zonă este zona de ieșire unde produsele sunt asezate cu precizie pe un covor de hartie , totul realizandu-se in mod automat.
Specificatii banda :
Specificatii Choco Tmper 24 :