Ghidul Serviciilor
Novo Class - Servicii Profesionale De Curatenie Cluj
inapoi la firma 82 vizite
Poza Curatenie birouri
Foto

Curățenia în birou are un efect direct asupra stării angajaților și a productivității acestora. Nimeni nu vrea să lucreze într-un mediu murdar, unde mizeria și praful să poată fi observat cu ochiul liber de oricine pășește în acel spațiu. Dar angajații sunt doar o parte din cei care pierd interesul pentru muncă atunci când văd un birou dezorganizat și necurățat. Chiar și persoanele aflate în vizită sau care au întâlniri cu angajații în cadrul spațiului de lucru judecă o afecere după aspectul biroului.

Iar noi intervenim aici. Vrem să te ajutăm prin serviciul de curățenie birouri să le oferi un cadru de lucru plăcut angajaților, dar și o primă impresie bună partenerilor și clienților tăi. Nu uita de faptul că cei care lucrează pentru tine își petrec minim 8 ore în același spațiu și astfel trebuie să le asiguri un birou curat și primitor.

Cum te putem ajuta efectiv?

Serviciile noastre de curățenie birouri includ mai multe operațiuni pe care le efectuăm, dar și anumiți pași. În primul rând, venim să îți inspectăm biroul ca să vedem de ce echipamente vom avea nevoie și de câte persoane pentru a duce la bun sfârșit curățenia. După aceea, vom veni să facem curățenia într-o zi și interval orar stabilite de comun acord. Nu vrem să întrerupem buna desfășurare a muncii angajaților tăi, astfel că suntem disponibili în orice interval  orar din timpul zilei pentru a pregăti biroul pentru prima oră când aceștia vor sosi.

Noi contribuim la curățenia biroului prin:

După terminarea acestor operațiuni, biroul tău va fi ca nou și frumos mirositor. Standardele noastre de calitate sunt la nivel european, tocmai pentru că știm cât de mult înseamnă să ai un spațiu de lucru curat. Apelând la noi, vei avea parte de profesionalism și promptitudine, dar și de siguranța că serviciile noastre de curățenie birouri sunt de cea mai înaltă calitate.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.