Ghidul Serviciilor
Novo Class - Servicii Profesionale De Curatenie Cluj
inapoi la firma 82 vizite
Poza Curatenie de intretinere
Foto

Vrei ca biroul tău sau casa ta să fie mereu curate, dar tu nu ai timp să faci curățenie tot timpul? Noi te putem ajuta. Oferim servicii de curățenie de întreținere pentru firme și apartamente/case de câte ori ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de câte ori ai dori să venim la tine. Recomandăm curățenie de două ori pe săptămână sau săptămânală, însă suntem dispuși la variantele dorite de tine.

Suntem specializați în operațiuni de curățare și igienizare în orice fel de spațiu, tocmai pentru a putea preîntâmpina orice nevoie a clienților noștri. Ajutăm la întreținerea curățenie atât în birouri, cât și spații comerciale, localuri, apartamente sau vile. Prima impresie contează mereu, astfel că noi vom lăsa mereu în urma noastră un spațiu curat și primitor.

Operațiunile noastre de curățenie de întreținere includ:

Apelează la noi cu încredere, iar noi vom face curățenie fără a te deranja pe tine sau pe angajații tăi. Lasă-ne pe noi să avem grijă de curățenia biroului tău și, astfel, să le oferim aganjaților tăi un mediu de lucru plăcut și productiv.

Contactează-ne și beneficiază de avantajele serviciului de curățenie de întreținere, iar noi te vom ajuta să economisești cel puțin 3 ore/săptămână pentru tine sau alte activități.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.