Ghidul Serviciilor
Novo Class - Servicii Profesionale De Curatenie Cluj
inapoi la firma 82 vizite
Poza Curatenie generala locuinte
Foto

O casă curată sau un birou curat sunt necesare pentru productivitate și bună dispoziție. Nimănui nu îi place să stea într-un spațiu murdar sau unde curățenia a fost făcută doar la nivel superficial. Iar aici venim noi să te ajutăm. Oferim servicii de curățenie generală pentru case și birouri, în urma căreia înlăturăm praful acumulat și mirosurile stătătoare.

Curățenia generală este necesară de cel puțin două ori pe an. Prin acest serviciu acoperim toate zonele accesibile și mai greu accesibile, tocmai pentru a reda strălucirea tuturor suprafețelor. Aceasta nu este necesară doar pentru întreținerea curățenie, ci și în momentele în care te muți sau ai făcut anumite reamenajări ale spațiului.

Serviciul de curățenie generală include:

Apelează la noi cu încredere și profită de serviciile de curățenie generală de calitate pe care ți le oferim. Ai garanția că vom lăsa în urma noastră un spațiu curat, bine mirositor și igienizat, deoarece folosim echipamente și soluții profesionale, iar personalul nostru este instruit să facă față și celor mai grele pete.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.