Ghidul Serviciilor
Agrovet- Cabinet Veterinar-Buzau
inapoi la firma 165 vizite
Poza Servicii DDD
Foto

Firma noastra va poate oferi prin intermediul personalului specializat, o varietate de servicii DDD (dezinsectie, deratizare si dezinfectie).

DEZINSECTIE:

Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor care vehiculeaza si transmit boli infecto- contagioase si parazitare pentru om si animale direct sau indirect si produc pagube materiale prin consumul, degradarea si poluarea produselor agro-alimentare, locuintelor, depozitelor, adaposturilor de animale, ambalajelor etc.

Dezinsectia completeaza dezinfectia si contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni, tantari, gandaci, paduchi, purici, plosnite, capuse etc.

Dezinsectia este de doua feluri:

-preventiva (profilactica) care are ca scop de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor ea trebuie sa aiba caracter permanent (o data la trei luni plus lucrari periodice de intretinere)

-curativa (terapeutica sau de combatere) in focar care urmareste distrugerea si indepartarea insectelor.

DEZINFECTIE: 

Dezinfectia este una din cele mai importante operatiuni din complexul masurilor de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale. Prin dezinfectie se urmareste distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei actiuni.

Dezinfectia curpinde urmatoarele etape succesive: curatirea mecanica, aplicarea mijloacelor dezinfectante fizice si chimice, respectarea timpului de contact.

Din punct de vedere al scopului dezinfectia poate fi: profilactica sau de necesitate in combaterea unor boli unde distingem: dezinfectia curenta si dezinfectia finala.

DERATIZARE:

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate.

Deseori, in unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.