Ghidul Serviciilor
Membru Independent Herbalife
inapoi la firma 111 vizite
Poza Programe de slabire Herbalife
Pret: 292 RON
Foto

Alege acest program de slabire rapida care contine cele mai importante 3 produse de la Herbalife: - Shake Formula 1*, la alegere - Multivitamine Fomula 2 - Tablete cu Fibre si Plante *O cutie de Formula 1 ajunge pentru 11 – 14 zile (depinde cum se dozeaza). Tabletele ajung pentru 30 zile. Este un program de slabire Herbalife pentru buget redus. Este recomandat pentru cei care vor sa slabeasca repede 1 - 2 kg in 2 saptamani.   DETALIILE PRODUSULUI Aceste 3 produse nu numai ca ajuta la slabire, dar in acelasi timp ofera o nutritie sanatoasa care contine toate elementele esentiale pentru a nu duce lipsa de nimic si a nu avea senzatia de foame in timpul dietei pentru slabit.

- Formula 1, inlocuitorul de masa nr 1 in lume, ajuta la armonizarea corporala fara infometare sau efort, asigurand tot necesarul de nutrienti pentru organism. Mai putin de 220 de calorii per portie, cand este preparat cu lapte semi-degresat, pentru a va ajuta sa slabiti usor. Are un aport caloric mic, dar hraneste in mod optim organismul. Continut bogat in proteina de cea mai inalta calitate. Are un gust foarte placut cu 8 variante de arome: Vanilie, Ciocolata, Capsuni, Fructe Tropicale, Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Ciocolata si Menta, Mar Caramelizat si Scortisoara.

- Formula 2 Multivitamine ofera peste 15 vitamine si minerale esentiale pentru o nutritie echilibrata si o stare buna de sanatate. Utilizati Complexul de Multivitamine pentru a va ajuta in suplimentarea dietei dumneavoastra, pentru a va asigura ca obtineti nutrientii zilnici recomandati. Acest complex de multivitamine contine nutrienti precum Calciu, Fosfor, Vitamina A si si Vitamina C. Calciul si fosforul sunt necesare pentru mentinerea unei stari de sanatate normale a oaselor si dintilor. Vitamina A ajuta la mentinerea unei functionari normale a sistemului imunitar, iar Vitmaina C contribuie la reducerea starilor de oboseala si slabiciune.

- Fibrele sunt cunoscute pentru ca stimuleaza tranzitul alimentelor prin sistemul digestiv, ajutand la eliminarea reziduurilor si a toxinelor. Trebuie sa iti asiguri zilnic un aport de 25 g de fibre. Supliment de fibre din ovaz, patrunjel, floare de portocal, floare de hibiscus, pudra de seminte de chimen. Ideal sa fie consumate impreuna cu Shake-urile Formula 1 Herbalife si cu Complexul de Multivitamine Formula 2 ca parte din programul de slabire rapida. Consumand mai multe fibre, asimilezi mai putine grasimi. Expertii medicali si stiintifici sprijina un consum crescut de fibra dietetica si unul mai mic de grasimi si calorii pentru a mentine corpul in forma.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.