Ghidul Serviciilor
Pergola Lux, Chiajna / Ilfov - Pergole Cu Acoperis
inapoi la firma 213 vizite
Poza Incalzitoare terasa
Foto

Incalzitoarele Alke prezinta o gama de peste 16 modele de incalzitoare, pentru a acoperi orice nevoie are spatiul tau. Acestea iti ofera urmatoarele:

 

Ce iti ofera incalzitoarele de terasa?

Prelungeste sezonul terasei

Terasele sunt esentiale pentru clientii restaurantelor, pentru institutiile Horeca dar si pentru starea personala de bine. Cu incalzitoarele de terasa, vei prelungi "viata" acesteia, si in sezonul rece. Alaturi de o inchidere sezoniera, aceasta poate functiona chiar si pe toata perioada anului.

 Creste confortul pe terasa

Clientii teraselor prefera o temperatura optima pentru a se simtii relaxati si confortabil.Cu cat acesta este mai confortabila, cu atat  persoanele vor aduce mai multe rezultate pentru afacerea ta. Ofera-ti acest confrot tie sau clientilor tai prin intermediul incalzitoarelor pentru terasa.

 Actionare din telecomanda

Se raceste temperatura de afara? Se anunta ploaie? Tot ce trebuie sa ai in vedere in aceste situatii, este localizarea telecomenzii pentru a porni caldura, dintr-un buton. Scopul nostru este de a-ti oferi o terasa confortabila, in pas cu tehnologia, de aceea actionarea din telecoamada este un bun inceput atat toamna, cat si primavara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.