Ghidul Serviciilor
Pergola Lux, Chiajna / Ilfov - Pergole Cu Acoperis
inapoi la firma 213 vizite
Poza Pergole comerciale
Foto

Vrei sa iti maresti fluxul de clienti?

Aceste pergole retractabile pot fi destinate spatiilor comerciale imbuntatind acestora fluxul de clienti.Aceste pergole retractabile pot fi montate oriunde, prelungind sau marind spatiul pe care doresti sa il folosesti. De asemenea, pentru ca este impermeabila si se poate inchide cu sticla, pergola prelungeste sezonul cald, permitand afacerii sa functioneze mai mult timp, chiar si pe tot parcursul anului.

Forma pergolei poate sa difere, in functie de model si de profilul acestuia.Aceasta constructie poate fi montata ca structura independenta, sau atasata de o constructie deja exsitenta.

Iti oferim o varietate de modele de pergole retractabile -7 modele de baza si alte modele arhitecturale, pentru a se adapta cu spatiul pe care vrei sa il amenajezi.Acestea difera prin marime, prin profilele lor (drepte sau curbate), prin felul in care se monteaza (atasate de o constructie sau un perete existent, iar altele, pe structura independenta). Bineinteles, acestea pot fi personalizate si prin textura, sau culoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.