Ghidul Serviciilor
Quantika
inapoi la firma 68 vizite
Poza Diagnoza
Foto

DESCRIERE: Trucks CDP+ este un instrument profesional de diagnoza conceput pentru atelierele auto. Trucks CDP+ dispune de o vasta baza de date cu acoperire excelenta a vehiculelor comerciale usoare si grele, camioane, remorci, trailere si autobuze.

Trucks CDP+ este un instrument extrem de eficient si inteligent pentru atelierele auto, cu functionalitati ca: Sistem Inteligent de Identificare (ISI) si Sistem Inteligent de Scanare (ISS). Cu functii cum ar fi setarea de parametrii, configuratii, ajustari si calibrari, dumneavoastra puteti efectua diagnoza pentru multe vehicule intr-un timp scurt.

Trucks CDP+ are multe avantaje cum ar fi: diagnosticarea rapida si fiabila, software usor de utilizat, instalare rapida si este usor de actualizat.

AUTOCOM TRUCKS este utilizat de foarte multi clienti satisfacuti cum ar fi tehnicieni auto, proprietari de parcuri auto, firme de inspectie auto, organizatii de asistenta rutiera, politie, armata si scoli.

usor de utilizat • rapid si fiabil • date originale • baza date vasta

CERINTE DE SISTEM: Noi va recomandam un procesor Intel® Pentium® 4 la 1,7 GHz sau mai rapid cu Windows 7, Windows Vista® sau Windows XP SP3 si memorie de 1 - 2 Gb RAM.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.