Ghidul Serviciilor
Real Tehno Construct Hunedoara - Service Frigotehnic Si Ventilatie Sectorul Comercial
inapoi la firma 154 vizite
Poza Energie Regenerabila
Foto

Fiecare suntem constienti de faptul ca trebuie sa economisim energie in viata noastra de zi cu zi. Consumul de energie este in crestere in timp ce resursele naturale se diminueaza ceea ce inseamna ca trebuie sa fim responsabili pentru planeta noastra si mai important trebuie sa gasim solutii de a reduce emisiile de carbon.

Solutia: pompa de caldura

Pompa de caldura aer – apa utilizeaza energia din aerul exterior pentru a încalzi radiatoarele, pardoseala, sau pentru a produce apa calda menajera.

Pompa de caldura sol – apa utilizeaza energia solului din jurul casei dumneavoastra  si o foloseste pentru a realiza incalzirea locuintei sau pentru producerea apei calde menajere.

In combinatie cu serviciul nostru de întretinere periodica, puteti avea un sistem fiabil care functioneaza optim pe tot parcursul anului.

Care sunt avantajele utilizarii unei pompe de caldura ?

În timp ce sistemele electrice clasice de incalzire folosesc energia electrica pentru a produce energie termica , pompele de caldura combina eficient energia electrica cu energia regenerabila iar acest lucru se va reflecta considerabil pe facturile de intretinere.

Suma de bani pe care o puteti economisi poate varia foarte mult, în functie de instalatia de incalzire existenta, de sursa de energie regenerabila aleasa, de eficienta pompelor de caldura , dar in cele mai defavorabile cazuri tot se poate face o economie substantiala.

Reduce amprenta de carbon si indirect puteti contribui la salvarea viitorului planetei noastre.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.