Ghidul Serviciilor
Architerra Concept, Proiectare Arhitecturala Ploiesti
inapoi la firma 114 vizite
Poza Studii de solutie
Foto

In constructii un rol important il are simularea investitiei. Aici se obtin variante de costuri, timpi de executie, indicatori economici ce probeaza eficienta investitiei si variantele de recuparare a acesteia.

La aceste proiecte se adauga de obicei si studii de impact, ce nu trebuiesc neglijate. O investitie in constructii este una de mari proportii, cu solutii bine alese si motivate . Aici nu se poate neglija aspectul recuperarii costurilor. Este definitoriu, este motivatia investitiei.

Acest tip de proiect , in general cunoscut pentru solutiile cu finantari externe, cu bugete mai mari. Dorim al populariza si in investitii curente. Toti dorim a stii exact cum cheltuim , unde merg economiile noastre. Nu este un secret ca de multe ori confundam “ieftin” cu eficient. Prin studiul fezabilitatii putem vedea ce inseamna cu adevarat ieftin.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.