Ghidul Serviciilor
Beletage Firma De Arhitectura Romano-Germana Cluj Napoca
inapoi la firma 132 vizite
Poza Consultanta arhitectura
Foto

Serviciul de consultanță al Beletage este structurat pe 3 compartimente, care urmărescsiguranța şi viabilitatea viitoarei dumneavoastră investiți:

Beletage oferă consultanță imobiliară la achiziționarea unui teren sau a unui imobil, nou sau vechi, având expertizăîn detectarea tuturor posibilelor vicii legale, tehnice sau de fezabilitate, care ar putea greva investițiadumneavoastră. Beletage oferă asistență în alegerea obiectivului dumneavoastrăinvestițional, imobiliar său achizițiile privind modernizarea sistemelor de încălzire sau surse alternative, regenerabile, etc. Serviciile de consiliere ale Beletage pun la dispozițiaclienților expertiza specialiștilornoștri care pot identifica eventualele probleme ale obiectivului ales de dumneavoastră, din punct de vedere tehnic, legislativ, urbanistic, întocmire dosar, avizare. Prin serviciul de consultanță, Beletage elimină posibilitatea ca beneficiarul să devină victima unei infracțiuni imobiliare de orice tip: existenta unor servituți, amplasarea într-un spațiu aflat sub incidența unor restricții de construire, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.