Ghidul Serviciilor
Public Euroconsulting
inapoi la firma 83 vizite
Poza Cursuri de calificare si specializare
Foto

Cursuri acreditat de Min. Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Min. Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului!

a) Curs Bucatar Acesta este un curs de calificare! Oferim: suport de curs pe CD Durata: 720 h (240h teorie si 480h practica) Conditii minime pentru inscriere: Invatamant general obligatoriu (Minimum 8/10 clase invatamant obligatoriu in functie de anul absolvirii si structura ciclului de invatamant la acea data)

b) Curs Bucatar Sef Acesta este un curs de specializare! Oferim: suport de curs pe CD Durata: 120 h (80h teorie si 40h practica) Conditii minime pentru inscriere: Diploma de calificare ca bucatar

Bucataria reprezinta un domeniu fascinant pentru multi dintre cei pasionati de aceasta arta a gatitului. Dragostea fata de creatie transforma un simplu aliment intr-un preparat extraordinar, gata sa faca cu ochiul si celor mai exigente gusturi. Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de viata/cariera/profesie si chiar o oportunitate de multumire sufleteasca pentru bucatari. Retetele stau la baza acestei ocupatii, insa exigentele consumatorilor obliga deseori bucatarul sa isi lase libera imaginatia in vederea crearii unui mod de viata cu totul personal pentru fiecare client in parte! Pentru practicarea acestei meserii bucatarul are nevoie de certificarea competentelor sale printr-un curs de calificare ce vizeaza insusirea elementelor specifice misiunii sale - pregatirea preparatelor culinare sub aspect calitativ si estetic deopotriva!

Lectori: Colaboratorii nostri pe partea de formare profesionala sunt lectori cu experienta in domeniul culinar, persoane care lucreaza in cadrul unor institutii de invatamant specializate pe domeniul culinar sau lectori care isi desfasoara activitatea practica in cadrul unor unitati economice de profil. Lectorii nostri s-au implicat intens pe parcursul colaborarii noastre, in cadrul activitatii de predare-invatare, reusind sa dezvolte profesionsiti in domeniu. Lectorii nostri sunt practicieni in domeniul culinar, avand pregatire temeinica atat ca formatori cat si pregatire specifica, de specialitate. Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul general obligatoriu persoane care isi doresc sa profeseze in domeniul culinar, si care in urma acestui curs vor primi un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite. In acelasi timp, acest curs vizeaza si persoanele care doresc o noua calificare/conversie profesionala. Cursul de bucatar sef se adreseaza persoanelor care au deja calificarea de bucatar si doresc sa aprofundeze cunostintele in domeniul culinar. Bucatarul sef este acea persoana care coordoneaza activitatea in cadrul unei bucatarii, determina structura si volumul productiei de preparate, coordoneaza activitatile de dotare tehnologica a bucatariei. *Suntem singura agentie de formare profesionala din jud. Bihor, autorizata pentru organizarea cursului de Bucatar Sef!

La finalul programului, cursantii vor dobandi competente in: - Comunicarea la locul de munca - Desfasurarea muncii in echipa - Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca - Asigurarea conditiilor de calitate, igienico-sanitare - Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei de alimentatie si turism - Prevenirea poluarii mediului inconjurator cu elemente specifice acestei activitati de alimentatie - Intocmirea documentelor specifice activitatii de alimentatie si turism - Realizarea actiunilor de supervizare si control - Realizarea preparatelor culinare: pregatirea antreurilor calde si reci, pregatirea fripturilor, pregatirea mancarurilor din carne, pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase, pregatirea preparatelor lichide, prepararea dulciurilor (deserturilor), prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare, realizarea aluaturilor de baza, realizarea salatelor, realizarea sosurilor - Comunicarea in limba moderna - Utilizarea calculatorului - Asigurarea evidentei operative - Exploatarea echipamentelor tehnologice - Coordonarea activitatilor specifice bucatariei - Asigurarea pastrarii factorilor nutritivi - Asigurarea salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare - Realizarea estetica a preparatelor culinare - Asigurarea calitatii - Promovarea ofertei de preparate culinare

Beneficii: - diploma (certificat de calificare/specializare) cu recunoastere nationala si internationala, insotita de suplimentul descriptiv cu toate competentele dobandite - deprinderea tuturor cunostintelor necesare profesarii acestei ocupatii cu ajutorul unor lectori cu experienta vasta din punct de vedere teoretic si practic - posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca - pentru companii pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursati inscrisi - introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post daca sunteti interesati, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil - consultanta pe tot parcursul derularii cursului in domeniul alimentar

Avantaje: - posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca - pentru companii, pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursanti inscrisi - introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil

Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni) Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.