Ghidul Serviciilor
Camin Batrani Sf. Maria
inapoi la firma 376 vizite
Poza Camin batrani Sf. Maria
Foto

Caminul de batrani Sf. Maria, vine in intampinarea familiilor care au persoane dragi in situatia in care nu mai sunt independente si au nevoie de insotire si ingrijire permanenta,  raspunde tuturor asteptarilor si exigentelor persoanelor singure sau cu familie, dornice de socializare, recreere si companie, persoanelor cu Alzheimer, Parkinson sau a altor persoane care necesita ingrijiri speciale.

Locatia, situata in zona de Nord a capitalei, in zona Gradinii Zoologice, a fost atent aleasa pentru a oferi linistea, atmosfera si decorul necesar recuperarii medicale (fizice si psihice), intr-o zona linistita si cu multa verdeata cu gradina, flori si arbori decorativi, intr-o cladire noua luxoasa si moderna formata din parter si etaje, cu o capacitate de 38 locuri. Camerele sunt spatioase, luxoase, bine iluminate, modern echipate cu toate dotarile necesare (mobilier, televizor si aer conditionat).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.