Ghidul Serviciilor
Mayaricii
inapoi la firma 51 vizite
Poza Loc de joaca
Foto
Foto

Locurile de joaca si echipamentele de joaca in aer liber le ofera copiilor aer curat, prieteni noi si exercitii fizice. Este important pentru parinti sa se asigure ca locul in care cei mici se joaca nu are echipamente defecte si suprafete improprii, ce le-ar putea strica distractia si pune viata in pericol.

Supravegherea unui adult poate ajuta la prevenirea leziunilor, prin asigurarea faptului ca cei mici folosesc in mod corespunzator echipamentele de joaca si nu se angajeaza in activitati periculoase pentru sanatatea lor.

Copiii ar trebui sa aiba intotdeauna supravegherea unui adut la terenul de joaca, pentru ca in cazul in care se produc accidentari sa li se acorde acestora primul ajutor. Supravegherea de catre un adult este importanta deoarece copiii nu pot aprecia intotdeauna distantele corespunzatoare ale terenului de joaca si nu pot sa previna singuri situatiile periculoase. De aceea, indiferent ca este vorba despre joaca in fata blocului, in parc, la gradinita sau in locurile special create pentru petreceri pentru copii, adultii sunt aceia care mentin situatia sub control.

Inainte de a va duce copilul la un loc de joaca, asigurati-va ca locul este conceput special pentru acestia, dar si ca sunt amenajate locuri pentru ca adultii sa ii poata avea in vizor pe cei mici in timp ce acestia se joaca. De asemenea, suprafetele pe care se desfasoara jocul trebuie sa fie corespunzatoare, precum suprafetele  capitonate cu materiale de cauciuc.

Unul dintre locurile preferate ale copiilor care asigura tot confortul si masurile de siguranta pentru acestia, dar si posibilitatea ca parintii sa participe prin observarea lor, este locul de joaca cu terasa Mayaricii.ro, unde puteti imbina utilul cu placutul, astfel, dumneavoastra puteti savura una dintre bauturile noastre racoritoare, in timp ce copilul dumneavoastra are parte de cea mai spectaculoasa petrecere aniversara !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.