Ghidul Serviciilor
Musiq Sound Event
inapoi la firma 67 vizite
Poza Karaoke
Pret: 75 EUR
Foto

Pachet Karaoke: Pret 75 Euro

        Fiecare dintre noi are cel putin un motiv in an sa petreaca : fie ca este ziua de nastere, fie ca este Revelionul sau o alta zi importanta din viata lui de ce sa nu transformam evenimentul intr-o petrecere de vis, intr-un moment cu karaoke.

       Pentru reusita unei petreceri private sau corporate,seara karaoke este o reusita garantata. Iar daca la organizarea petrecerii tale isi aduce contributia echipa MUSIQ SOUND, petrecerea va dainui in amintirea invitatilor tai pentru mult timp.

       

       Echipa MUSIQ SOUND ofera servicii profesionale, pentru ca punem la dispozitia clientilor nostrii echipamente de ultima generatie.            Serviciile sunt realizate in regim de inchiriere, iar noi asiguram doritorilor echipamente, transport si montaj la un pret avantajos. In plus, va garantam un catalog de muzica romaneasca si straina de calitate, pe orice ritm doriti (classic, latino, muzica lautareasca, blues & rithm etc).            Experienta acumulata in 10 ani de existenta in domeniul entertainment-ului este o garantie a reusitei oricarui tip de eveniment, indiferent de marimea si complexitatea acestuia.

              Daca spunem karaoke, distractie, petreceri de neuitat atunci putem spunem MUSIQ SOUND

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.