Ghidul Serviciilor
Musiq Sound Event
inapoi la firma 67 vizite
Poza Video - Proiectie
Foto

Suntem o echipa profesionista aparuta in 2000. Asiguram servicii DJ si oferim spre inchiriere echipamente de sunet, lumini si video pentru petreceri de firma sau private, targuri, conferinte, lansari, simpozioane, expozitii etc.

 

     Pentru targuri, spectacole, conferinte si alte prezentari profesionale, echipa noastra asigura video proiectie – ecrane, proiectoare video si plasma – transport, instalare si asistenta tehnica pe toata durata evenimentului.   

 

                 Fie ca aveti nevoie de organizarea unui eveniment privat sau corporate echipa MUSIQ SOUND va este aproape cu solutii originale pentru ca petrecerea sa depaseasca asteptarile celor mai exigenti clienti.             Noi oferim pachete karaoke profesionale formate din videoproiectoare, dvd playere, microfoane cu fir si ecran proiectie. In plus avem un catalog consistent de slagare clasice si moderne de buna calitate pe suport DVD.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.