Ghidul Serviciilor
Belfix
inapoi la firma 90 vizite
Poza Service
Foto

BELFIX dispune de propriul depozit de piese de schimb si asigura o gama intreaga de servicii de intretinere a echipamentelor din industria ospitalitatii, de la consultanta, puneri in functiune, garantii, pana la intretineri periodice si mentenanta.

• timp de interventie: 24 ore intern; • termen de aprovizionare cu o piesa de schimb in cazul in care aceasta nu este pe stoc : maxim 15 de zile; • pentru anumite articole avem posibilitatea de inlocuire a echipamentului defect pana la remediere;

Ezequiel Belmonte Estevez Nationalitate: Spaniola Functie:Director Service Experienta HORECA: 20 de ani Acreditari: Infrico, Fagor, Coreco, Lincar, ITV, Omniwash

Descriere: Ezequiel si-a derulat activitatea in jurul masinilor industriale inca din copilarie. Acum 30 de ani si-a inceput traseul profesional in cea mai importanta firma ca numar de clienti in domeniul serviciilor din Malaga, in calitate de ajutor de atelier. In scurt timp, abilitatile si capacitatile sale l-au propulsat la departamentul de reparatii in atelier. La doar 16 ani a fost numit tehnician calificat si a inceput sa viziteze clienti si sa faca reparatii la fata locului. La varsta de 17 ani a primit calificarea de tehnician specialist si de atunci a continuat sa viziteze clienti, sa diagnosticheze defectele, sa ofere solutii si sa exceleze cu fiecare reparatie. Foarte multe firme din domeniul din Spania dar si foarte multi producatori HORECA din lume au fost interesati sa-l angajeze dar el a ramas fidel firmei unde a invatat si s-a perfectionatt. In anul 1994, la varsta de 21 de ani era deja managerul departamentului de reparatii si mentenanta a firmei sale din Spania.

In anul 2005 si-a deschis propria sa firma, REFRIGERACION EZESA lucrand in Spania, Franta si Anglia pentru o lista enorma de clienti, printre care:

Din aprilie 2014 si-a stabilit domiciliul in Romania pentru a se dedica exclusiv prestarii de servici de reparatii si post-vanzare tuturor clientilor BELFIX.

De buna seama suntem foarte mandri sa afirmam cu certitudine ca este cel mai bun specialist in repararea utilajelor din domeniul hotelier din Romania.

Detine foarte multe diplome si acreditari acordate de o lista mare de producatori care garanteaza serviciile sale: Infrico, Fagor, Coreco, Lincar, ITV, Omniwash etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.