Ghidul Serviciilor
Alphadent-Cabinet Stomatologica- Targu Jiu
inapoi la firma 178 vizite
Poza Chirurgie dentara
Foto

Tratamentele de chirurgie orala sunt poate cele mai temute tratamente stomatologice, dar in clinica noastra stomatologica sunt extrem de importante, ele fiind intodeauna parte dintr-un tratament complex de reabilitare orala; de cele mai multe ori aceste tratamente preced aplicarea unor proteze, lucrari protetice sau implanturi dentare.

Operatiile dentare, sau operatiile la dinti, cum mai sunt numite, nu trebuie sa fie dureroase, nu trebuie sa fie o sursa de teama pentru dumneavoastra, ca si pacienti. In clinica noastra stomatologica se executa de catre personal calificat, sub anestezie locala, cu grija asupra tesuturilor dure si moi, pentru a permite o vindecare cat mai rapida.

Cand spunem chirurgie orala sau chirurgie dentara ne gandim imediat la operatii dentare, la lucruri complexe, dureroase si riscante, cand de multe ori putem vorbi de simple detartraje subgingivale.

Manoperele chirurgicale efectuate in cabinetul AlphaDent, Targu Jiu sunt:

 

Extractia dentare este o interventie de necesitate, si destul de des intalnita, mai ales in ultima perioada, chiar de la varste foarte fragede. Este o interventie ce consta in indepartarea unui dinte bolnav, care provoaca si intretine procesele patologice locale, regionale si generale ce nu pot fi rezolvate prin tratamente conservatoare.

Indicatiile majore dupa care se hotaraste necesitatea extractiei dentare sunt date de complicatiile cariilor si parodontopatiilor marginale, la care se adauga si traumatismele dento-maxilare.

Dintii cu procese acute sau cronice la nivelul regiunii apicale (varful radacinii unui dinte) pot fi astazi pastrati prin metodele de tratament conservator endodontic (cu paste pe canal).

In acele cazuri in care particularitatile anatomice sau alte procese patologice fac imposibil tratamentul endodontic, se pot utiliza metode chirurgicale ajutatoare:

Aceste metode conservatoire , folosite de cabinetul nostru, corect aplicate, reduc apreciabil necesitatea extractiei, permitand conservarea dintilor pentru o perioada indelungata de timp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.