Ghidul Serviciilor
Alphadent-Cabinet Stomatologica- Targu Jiu
inapoi la firma 178 vizite
Poza Implantologie
Foto

Implantul dentar este o piesa de titan care se aplica prin intermediul unei interventii de chirurgie orala . Consta in introducerea la nivelului osului a unui substiutuent al radacinii dentare pe care mai tarziu se va aplica coroana dentara.

Cine este candidat pentru implant dentar?

In general orice persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti poate apela la implant dentar.

Pacientul trebuie sa discute cu medicul implantolog despre problemele de sanatate si sa efectueze anumite analize si radiografii. Medicul trebuie sa decida daca pacientul este un candidat bun pentru implanturi dentare precum si daca este nevoie de alte interventii ajutatoare (aplicare de os, grefe, sinus-lift). Toate aceste se discuta la prima consultatie cu medicul.

Care este varsta la care se pot face implanturi dentare?

Doare?

Datorita evolutiei echipamentelor si substantelor utilizate precum si a pregatirii medicale pacientii nu mai sufera ca in trecut la stomatolog. Implantul este o interventie dupa care pacientul se recupereaza repede, totusi totul depinde de caz, de pacient si de amploarea interventiei, lucruri care se discuta cu medicul.

Care sunt etapele de tratament si cat dureaza?

Cat costa un implant dentar?

Depinde, bineinteles, de cate implante este nevoie. Din pacate, implantul dentar se situeaza inca, din punct de vedere al pretului, in zona tratamentelor de lux. Aceasta se intampla deoarece atat implantul in sine, toate accesoriile sale, cat si instrumentarul si aparatura sunt foarte scumpe, fiind executate cu precizie microscopica, din materiale speciale, de inalta puritate, pentru a asigura "acceptarea" de catre organism intr-un procent cat mai mare, care poate atinge 99%. In tarile mai bogate, pretul unui implant este de 1.000 – 3.000 EUR. In conditiile in care se utilizeaza exact aceleasi produse, in Romania pretul variaza intre 300 si 500 EUR.

Cum ma voi simti cu implanturile dentare?

Din ce material este realizat un implant dentar, pot fi alergic?

Care sunt avantajele tratamentului prin implant dentar?

Care este rata de success a tratamentului?

Care sunt alternativele tratamentului?

Care sunt etapele de tratament?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.