Ghidul Serviciilor
Alphadent-Cabinet Stomatologica- Targu Jiu
inapoi la firma 178 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Cabinetul de protetica dentaraAlphaDent, Targu Jiu, realizeaza in colaborare cu laboratoare de tehnica dentara consacrate din Romania, proteze dentare si alte tipuri de lucrari conform standardelor europene, cu materiale de cea mai buna calitate.

AlphaDent ofera solutii moderne de protezare, deosebit de estetice, cu GARANTIA LUCRARILOR:   Lucrari de zirconiu: zirconiul este un material deosebit de estetic, rezistent, biocompatibil. Spre deosebire de lucrarile clasice de ceramica, fiind un material foarte rezistent, poate fi folosit fara suport metalic si in zonele posterioare. Deoarece necesita o preparatie minima a dintelui, nu este iritant pulpar si are o biocompatibilitate crescuta. Este un material total bioinert. Poate fi folosit atat pentru realizarea unei singure coroane cat si pentru realizarea unei punti dentare, tot datorita rezistentei crescute. Se foloseste pentru lucrari deosebit de estetice atat in zonele anterioare cat si posterioare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.