Ghidul Serviciilor
Confidential Bucuresti
inapoi la firma 149 vizite
Poza Salon Confidential
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Salonul de masaj erotic Confidential creeaza o ambianta exotica, imbinand parfumul si lumina camerei, creand mister, unde senzatia si placerea se vor amplifica.

Masajul nostru are un efect indescriptibil : atinge, relaxeaza, seduce si magnetizeaza.

Masajul este una dintre cele mai vechi terapii naturiste. El contribuie la sanatatea fizica si emotionala si in functie de miscarile practicante, poate stimula si relaxa muschii, imbunatati circulatia si favoriza vindecarea unor mari varietati de suferinte. Masajul este usor de realizat. Puteti incerca singuri unele tipuri de masaj. Rezultatul este mai bun daca urmati instructiunile si va face altcineva masaj. Pentru a face masaj nu aveti nevoie decat de maini si de… muschi!

Persoana careia i se face masajul poate sta intinsa pe pat sau pe pardoseala pe care se pune o saltea si un prosop mare. Cand lucrati asupra umerilor, persoana trebuie sa fie asezata pe un taburet si sa se aplece in fata, pe spatele unui fotoliu. Apasarea: Se aplica urmatoarea regula: cu cat miscarea este mai indelungata, cu atat trebuie sa fie mai usoara, iar cu cat este mai scurta, apasarea trebuie sa fie mai puternica. Miscarile mai rapide sunt energizante, cele lente sunt linistitoare. Fiecare persoana prefera un anumit tip de apasare, asa ca masorul se va orienta dupa persoana pe care o maseaza. Dar ca masor, tineti seama si de propriul confort!

Daca stati aplecat pentru efectuarea unui masaj, veti risca sa va doara spatele, asa ca optati pentru o pozitie comoda si stati cat mai relaxat cu putinta. Exista numeroase uleiuri de masaj.

Cel mai bun este uleiul de migdale dulci, dar puteti folosi orice crema care nu este absorbita prea repede in piele. Daca persoana are pielea grasa, folositi in loc de ulei pudra malai fin. Nu faceti masaj daca aveti febra. Daca ati suferit recent o interventie chirurgicala, nu faceti masaj pe zona afectata sau in vecinatatea ei. Daca urmati un tratament medical, intrebati medicul daca masajul este contraindicat. Daca aveti o durere inexplicabila, o umflatura sau o stare generala proasta, cereti acordul medicului inainte de a face masaj. Nu faceti masaj pe zone invinetite sau inflamate si evitati apasarea sub genunchi sau pe regiunile osoase.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.