Ghidul Serviciilor
Tc Media Sign
inapoi la firma 84 vizite
Poza Colantari Auto
Foto
Foto
Foto

Inscriptionam orice tip de autovehicul cu autocolant printat, carbon sau taiat la cutter plotter.

Este cea mai eficienta si economica modalitate de promovare a brandului, inscriptionarea parcurilor auto este preferata de toate companiile, atat mari cat si mici, deoarece ofera publicitate permanenta fara costuri suplimentare prin simpla prezenta a autovehiculului in trafic.

Folosind autocolant special de exterior de la Oracal sau 3M, inscriptionam autoturisme dupa simularea grafica creata de client sau de firma noastra. Autocolantul poate fi atat decupat pe contur cat si printat apoi laminat pentru a spori rezistenta la exterior.

Echipamente si operatori de print pentru realizare de autocolante taxi (sahuri taxi, tarife, sigle, numere de telefon, indicative, parasolare etc.)

 Cere Oferta!

Colantari Taxi Bucuresti

Realizam colantari auto specifice pentru masini de Taxi si oferim servicii complete de colantare integrala sau partiala autovehicule taxi.

Colantam si inscriptionam masini de taxi cu inscrisurile si elementele obligatorii pentru taximetrele din Bucuresti.

Decolantare auto pentru taxiuri si degresare adeziv pentru masini decolantate. Oferim servicii de degresare si decolantare auto integrala sau pe elemente individuale.

 Cere Oferta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.