Ghidul Serviciilor
Tc Media Sign
inapoi la firma 84 vizite
Poza Decoratiuni Interioare Perete
Foto
Foto
Foto

Un sticker decorativ este metoda simpla, la moda si ieftina de a va decora interiorul, de a face un dormitor modern. Stickerele se aplica cu usurinta pe perete sau pe ferestre reinventand astfel aspectul incaperii dumneavoastra intr-o clipa! Fiecare sticker decorativ este livrat pe un suport de folie adeziva de foarte buna calitate, acoperit de o folie de transfer pentru a va facilita aplicarea lui pe perete.

Folia adeziva a stickerelor de perete este destinata exclusiv acestui tip de decoratiune interioara si asa cum spune denumirea de “Sticker de perete”, trebuie aplicata numai pe pereti. Mai exista si alte tipuri de stickere decorative care se pot aplica pe diverse suporturi precum geamuri.

Materialul este unul non-toxic si se poate curata cu o laveta uscata. Kit-ul de montaj include sticker-ul si folia de transfer (folia transparenta) care ajuta montajul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.