Ghidul Serviciilor
Mct Salift
inapoi la firma 82 vizite
Poza Montaj ascensoare, lifturi
Foto

Proiectam si instalam o gama variata de ascensoare (lifturi) menite sa transporte persoane sau marfa pe verticala.

– Ascensoare electrice cu sau fara camera masinii. Acestea pot fi cu o sarcina incepand de la 225kg pana la 8000 kg si sunt recomandate cladirilor inalte deoarece au o viteza de deplasare de la 1m/s pana la 6m/s. Pentru cele fara camera masinii, toate componentele sunt in putul liftului. ⁃ Ascensoare hidraulice cu sau fara camera masinii. Acestea din urma sunt recomandate cladirilor cu inaltimi reduse, sunt mai economice consumand curent doar la urcare. Viteza lor maxima este de 1m/s ⁃ Ascensoarele de persoane pot fi Panoramice si cu finisaje la cerere.

– Ascensoare Montcharge: Acestea sunt destinate Hotelurilor, Restaurantelor, Gradinitelor, Spitalelor, Bancilor, Unitatilor farmaceutice, Fabricilor etc ele fiind destinate transportului de materiale (tavi, vesela, prosoape, medicamente etc ) cu o sarcina maxima de 100 kg. Sunt actionate prin comanda exterioara. Acestea se importa impreuna cu structura autoportanta.

⁃ Platforme pentru persoane cu dizabilitati ⁃ Platforme Auto

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.